Eu Ch S*Amazonas Pearl

Utställningar

Vi har varit på en del utställningar som vi inte uppdaterat.Britney och Bardot har blivit IC och har börja sin resa upp till GIC. Asterion blev CH och NOM i Forshaga i Juli och nu i Sundsvall fick han två CACIB och BIV-tot. Så nu är han stoppad. Småttingarna har också ställts ut med bra resultat.

Bardots kattungar

E-kullen

18 juli fick Bardot sin första kull, far är CH S*Mustela's Asterion. Det blev fyra kattungar, tre tjejer och en kille. Killen är creme och troligen silver. En tjej är rödsilver/smoke, en är röd/agouti och en röd(silver/smoke). Alla mår bra.

Vi har kattungar till salu!

29. Maj, 2016

KATTUNGAR

Zoey fick idag fem kattungar. Tre små pojkar och två flickor. Både mor och barn mår utmärkt. Mer information på "Till salu" sidan

18. Maj, 2002

Applause CHAMPION

Idag har Maximilian och Vendela varit på utställning i Sandviken. Applause fick sitt tredje cert och kan nu titulera sig Champion. Bardot blev Ex 1 med mycket fin bedömning. Britney fick massor av beröm. En mycket lyckad utställning.

14. Maj, 2016

Snart är det dags

Nu är det bara två veckor kvar till Zoey ska få sina ungar. Vi är så spända på hur det ska gå. Hon börjar bli ganska rund om magen. Såå spännande! ����

Nytt hos oss

22. Aug, 2017
8 maj 2016

Utställning NORAK

En helg i Norge. Applause och Britney fick följa med. Applause fick sina två första CAC, han fick jättefina bedömningar men båda tyckte att han var mycket bebis i huvudet fortfarande. Han har att växa i! Britney blev Ex 2 bägge dagarna, blev slagen av en jättefin Myselisiasunge. Hon fick också jättefina bedömningar. Det var jättekul att träffa Applause uppfödare igen. Vi hade en jättetrevlig helg med mycket prat.

9. Apr, 2016

Utställning Björkstakatten

Nu i helgen har vi varit i Umeå på utställning. Vi hade med oss Applause, Britney och Bardot. Bardot blev Ex 1 båda dagarna och blev nominerad i "Bästa ögon" och "Bäst i rasen" i Skogkattspecialen. Britney blev Ex 2 på lördagen och Ex 1 på söndagen. Applause blev Ex 2 och Ex 3, han är för barnslig ännu, men han blev nominerad till bästa päls i Skogkattspecialen. ���� En väldigt trevlig helg med trevligt sällskap.