IC S*Segersjös Chickoline NFO n22

Chicka var min första skogis. Jag köpte henne av Cina Selander 1990. Hon var väl ingen utställningstjärna men hon fick superfina kattungar. Ett underbart temperament hade hon också. Hon fick fem kullar med olika hanar, flera av dem BIS katter. Hon var en underbar katt. Hon dog 1999 bara 10 år gammal. 

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=388782&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep 

 

EP S*Amazonas Pearl NFO n2209

Pärlan var verkligen våran pärla. Jag köpte henne 1990 av Anna-Karin Ris efter att ha förälskad mig i både Amazonas Camilo och Ulvåsens Ferdinand. Redan som nyfödd var hon en "pärla". Hon var en otroligt rolig katt med mycket personlighet. Tyvärr fick hon livmoderinflammation när hon blev parad första gången och blev kastrerad ett år gammal. Som utställningskatt blev hon väldigt framgångsrik med många BIS titlar, trots att hon gick mot alla kastrathanar. Hon levde med oss ända fram till 2011 och blev över 20 år gammal. 

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=157145&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep 

IC S*Morky's Markus NFO as2209

Miramis var vår första skogis hane. Honom köpte vi av Agneta Andersson (Höijer) 1991. Vi såg honom som nyfödd när vi lämnade Pärlan på parning. Vi blev kära och bestämde oss sedermera för att köpa honom. Han var en superfin katt som tyvärr blev lite liten. Hans ungar blev inte små och han fick många snygga avkommor, flera blev BIS. Han hade bestämt sig för att vara utekatt och eftersom vi bodde på vischan fick han det. Tyvärr försvann han 1994 och blev aldrig hittad.

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=226944&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep 

IC S*Amazonas Amazing Grace NFO n22

Grace eller "Grisen" var Chicka och Pärlans lillasyster och Camilos helsyster. Hon var en läcker katt med grymt uttryck. Henne köpte jag 1991 för att få en avkomma efter Samira i avel efter Pärlans kastrering. Hon gick bra på utställning men fick ingen BIS. Hon fick två kullar, jättefina ungar men inte så mycket utställda. Hon var en väldigt mysig och personlig katt som vi fick ha hos oss ända till 2010 då hon var 19 år och fick somna in.

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=131819&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep